Steun de Liedjesfabriek

De Liedjesfabriek werkt in 6 kinderziekenhuizen en in Villa Pardoes, het vakantiepark voor zieke kinderen. Maar we willen nog veel meer kinderen een muzikale oppepper bezorgen!  En daar hebben we apparatuur, instrumenten en muzikanten voor nodig. Omdat ziekenhuizen nauwelijks budget hebben voor extra activiteiten, zijn wij afhankelijk van donaties en sponsoring. Help je mee? Je krijgt er een hoop blije, trotse en zingende kinderen voor terug!

Je helpt ons natuurlijk met een donatie. Maar je kunt ook zelf een actie starten, zoals een benefietfeest of een sponsorloop. Bedrijven kunnen bedrijfs-fan worden of een workshop inhuren.

voor bedrijven - Steun de Liedjesfabriek

Doneer!

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven!
Bedankt namens alle kinderen en hun familie!
Wat gebeurt er met uw donatie? Lees meer.

Vaste donateur

Steun ons met een vast bedrag per maand of per jaar. U kunt dit op elk moment weer stopzetten of veranderen.

Eenmalige donatie

Hier kunt u via iDeal éénmalig een bedrag naar keuze doneren.

Zelf overmaken

U kunt natuurlijk ook zelf een bedrag op onze rekening te storten.

Vertel meer
start actie - Steun de Liedjesfabriek

Start een actie

Of je nu een benefietfeest organiseert, meedoet aan een sponsorloop of een Facebook actie start om fans van de Liedjesfabriek te werven. Alle hulp is welkom! Maar misschien wordt er binnenkort iets in jouw omgeving georganiseerd waar nog een goed doel voor gezocht wordt?

Klik hier voor voorbeelden van eerder uitgevoerde acties door onze fans.

Nog meer inspiratie nodig?
Download dan hier een document met allerlei ideeën.

Wil je jouw actie promoten via internet?
Meld dan hier jouw actie aan.

start actie - Steun de Liedjesfabriek

Voor bedrijven

Bedrijfsfan

U kunt natuurlijk een bedrijfsdonatie doen. De Liedjesfabriek heeft het ANBI en CBF keurmerk, wat betekent dat uw donatie er aantrekkelijke fiscale voordelen zijn. U leest hierover meer op de site van de belastingdienst.

Vanaf 500,- euro per jaar wordt u al bedrijfsfan van de Liedjesfabriek. U wordt dan vermeld in diverse uitingen en uitgenodigd voor muzikale (netwerk) evenementen. Bekijk hier het overzicht van onze huidige fans.

Rockin’ the Company

Samen muziek maken werkt verbindend en brengt mensen even in een andere stemming. Dat geeft vaak een boost aan het teamgevoel. Uw team als band op het podium tijdens een personeelsdag? Of als een originele teambuilding activiteit? Wij komen graag vertellen wat de mogelijkheden zijn. De opbrengst wordt gebruikt voor ons werk in de ziekenhuizen.
Voor meer informatie kijk op de site van Rocking the Company

Start een bedrijfsactie

Als bedrijf meedoen met de Vierdaagse of de marathon van Rotterdam. Of een benefietfeest organiseren. Maar u kunt natuurlijk ook uw communicatiekanalen en netwerk inzetten om de Liedjesfabriek bekender te maken.

Interesse? Mail of bel Patrick Spierts: patrick@liedjesfabriek.nl, 06-51362174.

cnt voorbedrijven - Steun de Liedjesfabriek
cnt voorbedrijven - Steun de Liedjesfabriek

Help mee!
Vertel ons verhaal verder