Downloads

Acties

Rally naar Noorderlicht
Rally naar Noorderlicht

Jo en Monique Wigman hebben deelgenomen aan een prachtige rally naar het Noorderlicht. Met deze actie hebben zij € 5542,72 ingezameld!

Kerstmarkt bij SBO de Vliethorst
Kerstmarkt bij SBO de Vliethorst

Bij SBO de Vliethorst weten ze wel hoe je een kerstmarkt moeten organiseren! Tafels vol met zelfgemaakte spullen en een week lang gezelligheid. De opbrengst van maar liefst € 350,- ging naar de Liedjesfabriek!

4-daagselopers
Nijmeegse Vierdaagse Sponsorlopers

Onze 8 vierdaagse-sponsorlopers hebben allemaal de eindstreep gehaald. Elke dag 30, 40, of 50 km en ook nog eens samen voor een bedrag van € 4.010 gezorgd!

acties fysiospinning
Spinning marathon

De Ronde Tafel van Nijmegen organiseerde in samenwerking met de Fysiofabriek een spinning marathon om geld op te halen voor De Liedjesfabriek. Opbrengst: € 4.500.

acties forta foundation
Benefietfeest in Doornroosje

i.s.m. Fortafoundation.  Optredens van o.a. Frank Boeijen, een veiling, een loterij en natuurlijk een lekker 4 gangen diner zorgden voor een opbrengst 22.500 euro.

acties bschool maasveld
Basisschool Maasveld

haalt geld op door de verkoop van lekker eten en drinken tijdens het Lichtjesfeest. Opbrengst: € 412,86.

Acties
Mark Driessen doneert

de € 1.000 die bestemd was voor een receptie ter gelegenheid van zijn 25-jarig dienstverband bij Fugro. Wat een mooi gebaar.

Acties
Dirk loopt de Vierdaagse

voor de Liedjesfabriek: opbrengst € 2.000.

Acties
Itati organiseert Forever Young

, een muziekevent met maar liefst 20 bands. De opbrengst uit ticketverkoop (€ 1.350) wordt aan de Liedjesfabriek geschonken.

Help mee!
Vertel ons verhaal verder