Wat gebeurt er met je donatie?

De Liedjesfabriek is een ANBI (algemeen nut beogende instelling). Dit betekent dat wij aan bepaalde voorwaarden van de Belastingdienst voldoen en daarom geen winstbelasting en schenkbelasting verschuldigd zijn. Bovendien is uw gift aan De Liedjesfabriek fiscaal aftrekbaar. 

Tevens zijn wij een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Hier kunt u ons erkenningspaspoort bekijken. Meer weten over Erkende Goede Doelen? Kijk op geefgerust.nl

 

 

De Liedjesfabriek is een ideële stichting. Uw donatie komt ten goede aan de activiteiten met kinderen in het ziekenhuis. Schrijven van liedjes, opnemen, afmixen en monteren van videoclips. Maar ook de aanschaf en onderhoud van de studio- en opname apparatuur.  Om de kwaliteit en continuïteit van onze stichting te waarborgen ontvangen onze werknemers en muzikanten een marktconforme vergoeding. De kantoorkosten zoals drukwerk, communicatie, boekhouding etc. kunnen wij laag houden door de hulp van onze partners en vrijwilligers.

 

Meer informatie over onze stichting is te vinden in ons jaarverslag.

Scroll terug naar boven