Wat gebeurt er met je donatie?

Liedjesfabriek apparatuurDe Liedjesfabriek is een ANBI en CBF Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Bovendien is uw gift fiscaal aftrekbaar. Meer weten over Erkende Goede Doelen? Kijk op geefgerust.nl

Uw donatie komt ten goede aan de activiteiten met kinderen in het ziekenhuis. Schrijven van liedjes, opnemen, afmixen en monteren van videoclips. Maar ook de aanschaf en onderhoud van de studio- en opname apparatuur. De kantoorkosten zoals drukwerk, communicatie, boekhouding etc. kunnen wij laag houden door de hulp van onze partners en vrijwilligers.

De Liedjesfabriek is een ideële stichting. Wij maken geen winst en werken zoveel mogelijk met vrijwilligers. Echter, het werken met ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Onze Liedjesfabrikanten moeten kunnen omgaan met de emotionele belasting, tegelijkertijd muzikaal zijn en ook de technische kneepjes (opnemen, mixen etc.) van het vak beheersen. Een schaap met 5 poten dus. Vandaar dat enkele Liedjesfabrikanten een bescheiden vergoeding ontvangen.

Voor overige financiële gegevens van onze stichting kunt u kijken op onze downloadspagina.

Help mee!
Vertel ons verhaal verder

Scroll terug naar boven