Muziekmarathon 12-12-12

Muziekmarathon 12-12-12
Muziekmarathon 12-12-12
Muziekmarathon tekstwolken

Muzikanten zetten zich in voor zieke kinderen

Wat?

Muzikanten en muziekdocenten over het hele land gaan de uitdaging aan om op 12 december a.s., 12 uur aan één stuk muziek te maken.

Elke deelnemer zamelt daarmee zoveel mogelijk geld in voor De Liedjesfabriek. Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. Wij hebben een actiepakket voor elke deelnemer. En wij zorgen ook voor veel media-aandacht.
Samen hopen we een mooi bedrag te bereiken!

Meedoen?

Maak hier je eigen actiepagina en stuur ons je postadres voor het actiepakket (stickers, folders, armbandjes). Dat kan door een mail naar lies@liedjesfabriek.nl

Muziekmarathon promo
Video afspelen

Deel deze pagina met andere muzikanten

Q & A

De Liedjesfabriek maakt al ruim 10 jaar liedjes met kinderen in ziekenhuizen en geeft ze daarmee een flinke steun in de rug.
Om dit te kunnen blijven doen is de Liedjesfabriek afhankelijk van donateurs. Met deze actie dragen muzikanten en muziekdocenten hun steentje bij!

Op deze pagina lees je er meer over.

Stickers, flyers en armbandjes. Ook krijg je via email een afbeelding van een poster ‘ik doe mee’. Deze kun je gebruiken voor social media of uitprinten en ophangen.

Je krijgt van ons een link waarmee je je eigen actiepagina kunt maken. Dan is het slim om deze pagina zoveel mogelijk op social media te delen. En vraag al je familie en vrienden om dit ook te doen.
Ben je muziekdocent? Geef al je leerlingen een flyer mee en vraag ze om mee te helpen promoten.
Verder kun je natuurlijk stickers plakken en flyers of posters ophangen.
Wil je nog meer acties organiseren? Kijk dan eens hier.

Naast het actiepakket helpen we alle deelnemers door de pers te benaderen en alle acties op social media te delen. Op de dag zelf proberen we zoveel mogelijk live te streamen. Ook publiceren we alle deelnemers op onze site.

Tuurlijk, we weten ook wel dat 12 uur in je eentje erg lang is. Een buddy is toegestaan, maar je mag ook met een band spelen natuurlijk. Of als je docent bent, vraag je leerlingen mee te doen!

Ja natuurlijk, we hebben hier geen strenge regels voor, maar we weten ook wel dat 12 uur erg lang is. Je mag ook een buddy vragen die het af en toe van je overneemt.

We vragen je om via geef.nl een actiepagina te maken. Dan komen de donaties rechtstreeks naar ons. Wij zien ook precies van welke deelnemer het is. De Liedjesfabriek heeft een overeenkomst met geef.nl, dus dat kun je vertrouwen.
Op deze site staat ook veel informatie over doneren en tips hoe je donateurs kunt werven.
Over de donaties moet de Liedjesfabriek 5% betalen voor handelings- en transactiekosten, wat normaal is.

Scroll terug naar boven