In de media

Acties

Acties
Betty opent 'Café Voor Een Dag' voor de Liedjesfabriek

Op 13 augustus opende Betty (9 jaar) haar ‘Café Voor Een Dag’. Gewoon in de voortuin bij haar thuis.

Tijdens de vakantie had ze gelogeerd in een Bed & Breakfast en het leek haar leuk om zelf eens de gastvrouw te spelen. Betty’s café was open van 10:00 tot 14:00 uur en er werd koffie, thee en ranja geserveerd. Ook kon je iets lekkers bij de koffie bestellen en tosti’s eten.

Haar moeder stond in de keuken om tosti’s te bakken en koffie en thee te zetten, de rest deed Betty allemaal zelf. Tijdens de voorbereidingen ontstond het idee om de helft van de opbrengst aan een goed doel te besteden.

En dat werd de Liedjesfabriek, omdat Betty de oprichters van deze stichting goed kent. Ze wonen namelijk bij haar in de straat. Natuurlijk kwamen zij ook koffiedrinken in het café. Veel andere buurtbewoners kwamen naar het café en gaven flinke fooien. De totale opbrengst was meer dan 90 Euro!!

Aan het eind van de dag besloten Betty en haar moeder om het hele bedrag te doneren aan de Liedjesfabriek en niets voor Betty’s spaarpot te bewaren. Na de donatie heeft Betty nog wat videoclips van liedjes bekeken en realiseerde zij zich hoe “rijk” ze zelf eigenlijk is door gezond te zijn.

Sponsorlopers 4-daagse 2018

Onze sponsorlopers hebben samen maar liefst € 6134,- opgehaald met het uitlopen van de 4-daagse.

Inzameling door communicantjes
Inzameling door communicantjes

Deze communicantjes hebben geld ingezameld door het doen van kleine klusjes zoals lege flessen sparen en koekjes verkopen.
Daarnaast is er ook een collecte gehouden in de Willibrord kerk te Vleuten. Samen heeft dit geleid tot een opbrengst van €457,00!

Kaartactie op basisschool de Buut
Kaartactie op basisschool de Buut

De kinderen van basisschool de Buut hebben een kaartactie gehouden. Ze hebben de ansichtkaarten zelf ontworpen en vervolgens verkocht aan familie, vrienden en kennissen. Hiermee hebben zij maar liefst €825,-opgehaald.

Kunst 7
Foto: Kunst 7
Xpoint veilt schilderijen

Xpoint (jongeren van de Veenhartkerk) heeft een veiling met zelfgemaakte schilderijen voor de Liedjesfabriek georganiseerd. Dit leverde maar liefst € 412 op!

Abacadabra
Stichting Abracadabra bestaat 25 jaar

Stichting Abracadabra bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum schenken zij de Liedjesfabriek € 250!

Rally naar Noorderlicht
Rally naar Noorderlicht

Jo en Monique Wigman hebben deelgenomen aan een prachtige rally naar het Noorderlicht. Met deze actie hebben zij € 5542,72 ingezameld!

Kerstmarkt bij SBO de Vliethorst
Kerstmarkt bij SBO de Vliethorst

Bij SBO de Vliethorst weten ze wel hoe je een kerstmarkt moeten organiseren! Tafels vol met zelfgemaakte spullen en een week lang gezelligheid. De opbrengst van maar liefst € 350,- ging naar de Liedjesfabriek!

4-daagselopers
Foto: Rutger Lamers / RLFoto.nl
Nijmeegse Vierdaagse Sponsorlopers

Onze 8 vierdaagse-sponsorlopers hebben allemaal de eindstreep gehaald. Elke dag 30, 40, of 50 km en ook nog eens samen voor een bedrag van € 4.010 gezorgd!

Spinning marathon

De Ronde Tafel van Nijmegen organiseerde in samenwerking met de Fysiofabriek een spinning marathon om geld op te halen voor De Liedjesfabriek. Opbrengst: € 4.500.

Benefietfeest in Doornroosje

i.s.m. Fortafoundation.  Optredens van o.a. Frank Boeijen, een veiling, een loterij en natuurlijk een lekker 4 gangen diner zorgden voor een opbrengst 22.500 euro.

Basisschool Maasveld

haalt geld op door de verkoop van lekker eten en drinken tijdens het Lichtjesfeest. Opbrengst: € 412,86.

Mark Driessen doneert

de € 1.000 die bestemd was voor een receptie ter gelegenheid van zijn 25-jarig dienstverband bij Fugro. Wat een mooi gebaar.

Actie Dirk sponsorloop
Dirk loopt de Vierdaagse

voor de Liedjesfabriek: opbrengst 2.000 euro.

Itati organiseert Forever Young

, een muziekevent met maar liefst 20 bands. De opbrengst uit ticketverkoop (€ 1.350) wordt aan de Liedjesfabriek geschonken.

Help mee!
Vertel ons verhaal verder