Vrijwilligster in het zonnetje: Karin

Vrijwilligster Karin in het zonnetje

Ik ben Karin, 49 jaar en ik woon in Neede in de Achterhoek.  Wetende met hoeveel plezier ik zing en probeer het gitaarspelen onder de knie te krijgen, attendeerde een goede vriend mij op het werk van De Liedjesfabriek.

Muziek geeft mij zoveel positieve energie dat ik dit graag ook aan anderen wil doorgeven. Met veel enthousiasme heb ik me dan ook aangemeld als vrijwilliger.

Sinds begin dit jaar assisteer ik bij het liedjesfabrieken in het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen. Ik help o.a. met het klaarzetten van de spullen, met het tekstschrijven en inzingen.

Elke dag bij de Liedjesfabriek is verrassend en bijzonder. Er worden zulke mooie, lieve en grappige liedjes gemaakt, die soms de rest van de dag in je hoofd blijven zitten.

Onlangs maakten we een liedje met een meisje dat haar familie en haar vriendinnen wilde troosten, het zou met haar nl. weer helemaal goed komen. Dat kwam bij mij wel even binnen hoor, zo’n meisje dat ziek is en dan voor haar dierbaren zo sterk is.

Het liedjesfabrieken is inspirerend en hartverwarmend, boeiend en leerzaam. Ik zou graag vaker mee op pad gaan, echter is dit voorlopig nog moeilijk te combineren met mijn horeca- en coachingswerk. 

Ik ben in ieder geval blij een bijdrage te kunnen leveren aan het mooie werk van de Liedjesfabriek en deel uit te maken van zo’n enthousiast team collega’s.

Graag tot ziens!

Karin Lam

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00