In de media

Voorbeelden

Hoe anderen ons hebben gesteund

Ninthe sponsorloop
Ninthes 4-Mijl voor De Liedjesfabriek

Zondag 11 oktober 2020 is Ninthe haar eigen sponsorloop van 6,4 km over het Hijkerveld in Drenthe gestart. De opbrengst is voor De Liedjesfabriek. Je kan Ninthe nog tot 1 november sponsoren via GEEF.nl.
Kijk ook op Ninthe’s Facebookpagina en het nieuwsbericht op onze site.

Voorbeelden
Jo en Monique doen mee met een Rallytoertocht

Jo en Monique hebben voor de tweede keer een enorm bedrag voor de Liedjesfabriek opgehaald, door mee te doen aan de ScanCoveryTrail! Een creatieve cheque mochten we in ontvangst nemen van €4000,-.

Voorbeelden
Camping de Schatberg in actie!

Camping de Schatberg organiseerde allerlei activiteiten waar hun bezoekers aan mee konden doen. In totaal haalde ze hiermee €1100,- op!

Voorbeelden
Statiegeldactie Albert Heijn Molenweg

Klanten konden bij deze Albert Heijn flessen inleveren voor het goede doel. Eva mocht een cheque op halen van €171,50.

Voorbeelden
Statiegeldactie Coop Tooropstraat

Er werden veel flessen ingeleverd bij de Coop, want we mochten een cheque van €632,60 in ontvangst nemen.

Voorbeelden
SMASH Benefiettoernooi

Tennis- en Padelvereniging Smash in Dukenburg heeft door het organiseren van het SMASH benefiettoernooi maar liefst € 2500 opgehaald. Wat een geweldige, enthousiaste vereniging, bedankt!

Lees hier meer over de actie.

Voorbeelden
Wijkheldendag DAR

Tijdens de ‘Wijkheldendag’ van de DAR ontving de Liedjesfabriek een cheque van €500,-. Wat geweldig!

Lees hier meer over de Wijkheldendag!

Voorbeelden
Verjaardagsactie Willemijn Verkaik

Nederlands zangeres en musicalactrice Willemijn Verkaik heeft met haar verjaardagsactie € 1202,- opgehaald! Wat een prachtig bedrag!

Voorbeelden
Sponsorlopers 4-Daagse 2019

Alle wandelaars die voor ons gesponsord liepen, hebben de Vierdaagse uitgelopen én maar liefst €5366,- binnen gehaald. Wat een prestatie!

Voorbeelden
Lakedance ‘A Gift For Charity’

Lakedance heeft het magische bedrag van €1045 opgehaald!

Voorbeelden
Voorjaarsmarkt Wellantcollege Klaaswaal

Wellantcollege Klaaswaal heeft met de voorjaarsmarkt € 1214 opgehaald.Rowelle en Kevin namen voor de Liedjesfabriek de cheque in ontvangst. Wat een mooie opbrengst!

Voorbeelden
Tafelronde 140 organiseerde ‘Kids en Cars’

Tafelronde 140 Alblasserwaard organiseerde het evenement Kids en Cars en haalde het grote bedrag van € 12.500 op!

Voorbeelden
Villa Vlinderhof in Waalwijk verkoopt zelf ontworpen ansichtkaarten

Villa Vlinderhof in Waalwijk heeft met het verkopen van de door hun zelf ontworpen ansichtkaarten maar liefst € 5.702,46 opgehaald!

Speciaal bedankje voor Sasja en Marjo van het ‘goede doelen Team’ en dé superdrukker.nl

Voorbeelden
Kerstconcertjes aan de deur door kleinkoor Existe

Kleinkoor Existe, een club (redelijk) jonge mensen uit Utrecht die het ontzettend leuk vinden om samen te zingen. Ieder jaar organiseren zij vlak voor kerst de ExisteDeurbelconcerten. Een concept waarin mensen hen kan ‘bestellen’ voor een leuk kerstconcertje thuis, of als verrassing voor vrienden, familie of collega’s.
De opbrengst van dit initiatief, maar liefst €591, ging naar de Liedjesfabriek!

Voorbeelden
Benefietconcert jongerenkoor Sint Willibrordus

Het jongerenkoor Sint Willibrordus vierde (met oud-leden) het 50-jarig jubileum met een drukbezocht benefietconcert voor de Liedjesfabriek. Zij haalde hiermee €1250,-!

Voorbeelden
Spinningmarathon Ronde Tafel Nijmegen

Samen met de Fieldwork Foundation mochten wij een cheque ontvangen van de Ronde Tafel Nijmegen.
Zij hadden samen met het ROC Nijmegen een spinningmarathon georganiseerd. Dit bracht voor elk goed doel €3000,- op! Wat een fantastisch sportief initiatief.
Zie artikel in De Brug

Voorbeelden
Activiteiten tijdens bedrijfsdag BOL Adviseurs

Op de bedrijfsdag van BOL Adviseurs konden medewerkers punten verdienen door activiteiten uit te voeren in het thema ‘de mens centraal’. Deze punten werden omgezet naar euro’s! Hiermee hebben de medewerkers €2000,- opgehaald!

Voorbeelden
Betty opent ‘Café Voor Een Dag’ voor de Liedjesfabriek

Op 13 augustus opende Betty (9 jaar) haar ‘Café Voor Een Dag’. Gewoon in de voortuin bij haar thuis.

Tijdens de vakantie had ze gelogeerd in een Bed & Breakfast en het leek haar leuk om zelf eens de gastvrouw te spelen. Betty’s café was open van 10:00 tot 14:00 uur en er werd koffie, thee en ranja geserveerd. Ook kon je iets lekkers bij de koffie bestellen en tosti’s eten.

Haar moeder stond in de keuken om tosti’s te bakken en koffie en thee te zetten, de rest deed Betty allemaal zelf. Tijdens de voorbereidingen ontstond het idee om de helft van de opbrengst aan een goed doel te besteden.

En dat werd de Liedjesfabriek, omdat Betty de oprichters van deze stichting goed kent. Ze wonen namelijk bij haar in de straat. Natuurlijk kwamen zij ook koffiedrinken in het café. Veel andere buurtbewoners kwamen naar het café en gaven flinke fooien. De totale opbrengst was meer dan 90 Euro!!

Aan het eind van de dag besloten Betty en haar moeder om het hele bedrag te doneren aan de Liedjesfabriek en niets voor Betty’s spaarpot te bewaren. Na de donatie heeft Betty nog wat videoclips van liedjes bekeken en realiseerde zij zich hoe “rijk” ze zelf eigenlijk is door gezond te zijn.

Voorbeelden
Sponsorlopers 4-daagse 2018

Onze sponsorlopers hebben samen maar liefst € 6134,- opgehaald met het uitlopen van de 4-daagse.

Voorbeelden
Inzameling door communicantjes

Deze communicantjes hebben geld ingezameld door het doen van kleine klusjes zoals lege flessen sparen en koekjes verkopen.
Daarnaast is er ook een collecte gehouden in de Willibrord kerk te Vleuten. Samen heeft dit geleid tot een opbrengst van €457,00!

Voorbeelden
Kaartactie op basisschool de Buut

De kinderen van basisschool de Buut hebben een kaartactie gehouden. Ze hebben de ansichtkaarten zelf ontworpen en vervolgens verkocht aan familie, vrienden en kennissen. Hiermee hebben zij maar liefst €825,-opgehaald.

Voorbeelden
Foto: Kunst 7
Xpoint veilt schilderijen

Xpoint (jongeren van de Veenhartkerk) heeft een veiling met zelfgemaakte schilderijen voor de Liedjesfabriek georganiseerd. Dit leverde maar liefst € 412 op!

Voorbeelden
Rally naar Noorderlicht

Jo en Monique Wigman hebben deelgenomen aan een prachtige rally naar het Noorderlicht. Met deze actie hebben zij € 5542,72 ingezameld!

Voorbeelden
Foto: RutgerLamers.nl
Nijmeegse Vierdaagse Sponsorlopers

Onze 8 vierdaagse-sponsorlopers hebben allemaal de eindstreep gehaald. Elke dag 30, 40, of 50 km en ook nog eens samen voor een bedrag van € 4.010 gezorgd!

Voorbeelden
Spinning marathon

De Ronde Tafel van Nijmegen organiseerde in samenwerking met de Fysiofabriek een spinning marathon om geld op te halen voor De Liedjesfabriek. Opbrengst: € 4.500.

Voorbeelden
Stichting Abracadabra bestaat 25 jaar

Stichting Abracadabra bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum schenken zij de Liedjesfabriek € 250!

Voorbeelden
Stichting Abracadabra bestaat 25 jaar

i.s.m. Fortafoundation. Optredens van o.a. Frank Boeijen, een veiling, een loterij en natuurlijk een lekker viergangendiner zorgden voor een opbrengst van € 22.500.

Voorbeelden
Kerstmarkt bij SBO de Vliethorst

Bij SBO de Vliethorst weten ze wel hoe je een kerstmarkt moeten organiseren! Tafels vol met zelfgemaakte spullen en een week lang gezelligheid. De opbrengst van maar liefst € 350 ging naar de Liedjesfabriek!

Voorbeelden
Basisschool Maasveld

haalt geld op door de verkoop van lekker eten en drinken tijdens het Lichtjesfeest. Opbrengst: € 412,86.

Voorbeelden
Mark Driessen doneert

de € 1.000 die bestemd was voor een receptie ter gelegenheid van zijn 25-jarig dienstverband bij Fugro. Wat een mooi gebaar.

Voorbeelden
Dirk loopt de Vierdaagse

voor de Liedjesfabriek: opbrengst € 2.000.

Voorbeelden
Itati organiseert Forever Young

, een muziekevent met maar liefst 20 bands. De opbrengst van € 1.350 uit ticketverkoop wordt aan de Liedjesfabriek geschonken.

Scroll terug naar boven