dansmarathon hero r

Met de school of BSO écht in beweging komen voor een goed doel?

Door met zoveel mogelijk liedjes mee te dansen zamel je geld in voor de Liedjesfabriek. Daarmee kunnen wij zieke kinderen bezoeken om samen liedjes te schrijven en op te nemen. Zo krijgen zij een flinke oppepper én een eigen liedje!

Wat regelen wij voor je?

Na aanmelding ontvang je van ons een promotiepakket. Daarin zitten brieven voor ouders en leerkrachten en sponsorformulieren voor de kinderen. Zo kun je dus al snel aan de slag!

Daarnaast ontvang je een pakket met Liedjesfabriek-aankleding waarmee je het dansplein in een handomdraai Liedjesfabriek-groen maakt. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan een leuke herinnering voor alle kinderen die hebben meegedaan!

Door de speciale Tikkie QR-code zien wij in één oogopslag welk totaalbedrag door de school of BSO is opgehaald. Zo gauw dit bekend is, plannen we natuurlijk een feestelijke overhandiging!

Liedjesfabriek Sponsor Dansmarathon

De opzet van de actie is simpel:

  1. Meld je aan en ontvang het promotiepakket
  2. Prik een datum, regel een locatie en een muziekinstallatie
  3. Vraag alle kinderen op school om mee te doen en stimuleer ze om aan familie, vrienden en buren een sponsorbedrag te vragen voor deelname of per gedanst nummer.
  4. Dansen maar! Tijdens een gezellige ochtend of middag dansen de kinderen op zoveel mogelijk liedjes. Wij hebben de leukste dansnummers in een speciale Liedjesfabriek-playlist gezet.
  5. Haal de sponsorbedragen op met behulp van de Tikkie QR-code op het sponsorformulier.
jumping kids bottom r
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00