De Liedjesmobiel
Video afspelen

De Liedjesmobiel

De Liedjesmobiel komt naar je toe voor een muzikale oppepper!

Zieke kinderen gaan steeds sneller van het ziekenhuis naar huis. Om in hun vertrouwde omgeving op te knappen of de benodigde zorg te ontvangen. Toch is deze periode ook voor veel kinderen erg zwaar en saai. Daarom willen wij de patiëntjes thuis bezoeken om ze een muzikale oppepper te geven. Dat doen we met onze Liedjesmobiel: een camper met studiofaciliteiten en muziekinstrumenten waarin samen met onze muzikanten een nummer geschreven kan worden. Als de gezondheid het toelaat, is het ook mogelijk om naar een andere locatie te rijden. We nemen samen het eigen geschreven nummer op. Als ook een videoclip gewenst is schieten we hier meteen de beelden voor.

Ons doel is om zieke kinderen even hun zorgen te laten vergeten, door samen met ons met muziek bezig te zijn. Is er een kind in jouw omgeving dat wel een muzikale oppepper kan gebruiken? Vul hieronder je gegevens in!

De Liedjesmobiel op locatie
De Liedjesmobiel opname

Werkwijze Liedjesmobiel

Een bezoek van de Liedjesmobiel vraagt enkele uren tijd van het kind, reken op 2 á 3 uur. In die tijd gaan we naar de gewenste locatie, een tekst schrijven, de muziek componeren, oefenen we en nemen het nummer op. Een videoclipje bij het nummer behoort tot de extra mogelijkheden.
Ervaring met nummers schrijven/opnemen is niet nodig. Zelf zingen of rappen is hierbij het allerleukste. Voor ons geldt: het kind vraagt, wij draaien. Meer informatie: werkwijze Liedjesfabriek.

Meld een kind aan voor een bezoek van de Liedjesmobiel

Om een kind aan te melden voor een bezoek van de Liedjesmobiel download het aanvraagformulier d.m.v. de onderstaande button.
Na invullen het formulier graag mailen naar:

info@liedjesfabriek.nl

of opsturen naar:

Stichting De Liedjesfabriek
Postbus 31213
6503 CE Nijmegen

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief ontvangen?

Help mee!
Vertel ons verhaal verder