Voor bedrijven

Samen nog meer zieke kinderen een muzikale oppepper geven?

Donatie

U kunt natuurlijk altijd een bedrijfsdonatie doen om ons te helpen. De Liedjesfabriek is een erkend ANBI en CBF goed doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen en dat er bovendien fiscale voordelen zijn. U leest hierover meer op de site van de belastingdienst.

Sponsoring

De Liedjesfabriek komt in alle kinderziekenhuizen, bij Villa Pardoes en de Ronald McDonald vakantiehuizen. Er zijn mogelijkheden voor het sponsoren van ‘draaidagen’ op deze locaties of met onze Liedjesmobiel. Eénmalig of in de vorm van een langdurige samenwerking.

U kunt ons natuurlijk ook sponsoren met producten of diensten (onderhoud van de Liedjesmobiel, muziekinstrumenten, cadeautjes voor de kinderen, relatiegeschenken etc.)

Benefietsdiner-Fortafoundation-1
Enkele Fabrieksmedewerkers

Start een bedrijfsactie

Wat dacht u van een benefietactie met uw personeel. Ga een sportieve uitdaging aan (van hardloopmarathon tot aan de Vierdaagse wandeltocht) en laat het team sponsoren. Of verkoop een periode een product speciaal voor de Liedjesfabriek. Er zijn genoeg leuke manieren om samen met uw collega’s of klanten iets goeds te doen! We denken graag met u mee. Kijk ook hier voor inspirerende voorbeelden.

De Liedjesfabriek in uw bedrijf

Samen muziek maken werkt verbindend en brengt mensen even in een andere stemming. Dat geeft vaak een boost aan het teamgevoel. Uw team als liveband op het podium tijdens een personeelsdag? Of als een originele teambuilding activiteit? Wij komen graag vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Spread the word!

Help ons mee de bekendheid van de Liedjesfabriek te vergroten! Zet uw communicatiekanalen en netwerk in, deel onze berichten, like ons op social media, schenk advertentieruimte, schrijf een artikel enz.

Interesse in bovenstaande opties?? Mail of bel Mark van der Mee:

mark@liedjesfabriek.nl

+31 621 318 073

de Liedjesmobiel
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00