Vechtersbaas

Op 7 oktober 2014 kreeg ik verschrikkelijke nieuws te horen. Ik heb botkanker, het Ewings sarcoom. Ik heb een kwaadaardige tumor van 12 bij 12 cm. Je weet niet wat je overkomt. Je hebt geen tijd om na te denken want je komt gelijk in een sneltrein terecht van onderzoeken en niet veel later begon de chemo. Ik gun dit niemand, ook mezelf niet. Ik vind het moeilijk om iedere keer te vertellen over wat ik meemaak, daarom kwam ik met het idee om er een liedje over te schrijven en zingen. Dit liedje heeft me heel erg geholpen om het ziek zijn een plekje te geven. Ik hoop ook heel erg dat mijn liedje andere kinderen die ziek zijn kan helpen, doordat ze zichzelf erin zullen herkennen. De belangrijkste boodschap uit mijn liedje is: wees DE VECHTERSBAAS! en geef nooit op.

Het Radboud ziekenhuis in Nijmegen heeft me heel erg super geholpen. De ‘Liedjesfabriek’ heeft mijn nummer opgenomen. Zij maken liedjes met zieke kinderen en ze nemen dat op, zo hebben de zieke kinderen toch nog even wat afleiding. En ook heeft het ‘Radboud Kinder TV’ deze clip bij mijn nummer opgenomen en in elkaar gezet.

Inmiddels ben ik nu een jaar tumorvrij. Iedere drie maanden heb ik onderzoek met scans om te kijken of het wegblijft. Op dit moment voel ik me heel erg goed en geniet van mijn tussenjaar om bij te komen van de zware kuren.

Help je mee kinderen blij te maken?

word bedrijfsfan

Word Bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!.

Lees meer
doneer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer

Bekijk ook de andere video's

Kijk voor alle video's op ons YouTube kanaal

Scroll terug naar boven