Vechtersbaas

Op 7 oktober 2014 kreeg ik verschrikkelijke nieuws te horen. Ik heb botkanker, het Ewings sarcoom. Ik heb een kwaadaardige tumor van 12 bij 12 cm. Je weet niet wat je overkomt. Je hebt geen tijd om na te denken want je komt gelijk in een sneltrein terecht van onderzoeken en niet veel later begon de chemo. Ik gun dit niemand, ook mezelf niet. Ik vind het moeilijk om iedere keer te vertellen over wat ik meemaak, daarom kwam ik met het idee om er een liedje over te schrijven en zingen. Dit liedje heeft me heel erg geholpen om het ziek zijn een plekje te geven. Ik hoop ook heel erg dat mijn liedje andere kinderen die ziek zijn kan helpen, doordat ze zichzelf erin zullen herkennen. De belangrijkste boodschap uit mijn liedje is: wees DE VECHTERSBAAS! en geef nooit op.

Het Radboud ziekenhuis in Nijmegen heeft me heel erg super geholpen. De ‘Liedjesfabriek’ heeft mijn nummer opgenomen. Zij maken liedjes met zieke kinderen en ze nemen dat op, zo hebben de zieke kinderen toch nog even wat afleiding. En ook heeft het ‘Radboud Kinder TV’ deze clip bij mijn nummer opgenomen en in elkaar gezet.

Inmiddels ben ik nu een jaar tumorvrij. Iedere drie maanden heb ik onderzoek met scans om te kijken of het wegblijft. Op dit moment voel ik me heel erg goed en geniet van mijn tussenjaar om bij te komen van de zware kuren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00