Liedjesassistent in de spotlight: Bob

bob

Mijn naam is Bob en ben 28 jaar oud.
Van jongs af aan ben ik opgegroeid met muziek bands als Deep Purple, Led Zeppelin, Cuby and the Blizzards en allerlei andere soorten muziek. Vroeger toen ik bij mijn ouders woonde stond er altijd muziek op. Tijdens het stofzuigen, afwassen of als wij aan het spelen waren draaide mijn vader LP’s, Cd’s en zelfs bandjes.

Als kind leerde ik van mijn moeder hoe ik notenschrift moest lezen. Later heb ik een korte tijd keyboard gespeeld. Vanaf ongeveer 16 jaar ben ik gitaar gaan spelen. Momenteel speel ik in de band Back to Hank. Hier speel ik met veel plezier gitaar, mandoline, banjo en banjo ukulele.

Sinds vorig jaar ben ik na jarenlang onregelmatige diensten in de gehandicaptenzorg meer regelmatig gaan werken. Hierdoor kreeg ik meer tijd om me bezig te houden met muziek.
Pelle (liedjesmuzikant) is al jarenlang een hele goede vriend en gaf aan dat er weer vraag was naar liedjesassistenten. Zo ben ik een keer op proef mee geweest naar het JKZ ziekenhuis in Den Haag.
Dit voelde zo goed voor mij omdat ik het fijn vind om iets te kunnen betekenen voor mensen en ook nog eens in combinatie  met mijn grootste hobby muziek maken.
Sinds die tijd probeer ik een keer per maand met Pelle een geweldige dag te verzorgen voor zowel ouders, verzorgers als de kinderen.

Iets grappigs dat me is bijgebleven is dat er een keer een jongetje was van een jaar of 6-7. Hij was enorm nieuwsgierig en vroeg me: “waarom heb jij geen haar?”

Vervolgens hebben we een geweldig nummer geschreven over de serie Paw Patrol!

Muziek is een fantastische uitvinding waar ik heel blij van wordt.
De Liedjesfabriek het muzikale medicijn. Samen met de kinderen zorgen we ervoor dat we een nieuw moment creëren waarin alles mag en kan. Dit zorgt voor verrassende resultaten. Juist door samen muziek te maken vergeet je het ziek zijn.

Muzikale groet,

Bob

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00