Paul van Vliet Award 2018 gewonnen door Liedjesfabriek!

Vandaag 28 maart 2018 heeft De Liedjesfabriek de Paul van Vliet Award 2018 gewonnen. De Award, een initiatief van UNICEF Nederland en de Efteling, bestaat uit een geldprijs van 10.000 euro en een beeld van kunstenaar Loek Bos. Juryvoorzitter Paul van Vliet reikte de prijs uit in de Efteling. “Ik vind het leuk dat het winnende initiatief dichtbij mijn wereld staat. Het werkt ongelofelijk positief als je zelf iets maakt. Het geeft mij altijd veel vreugde als ik een tekst heb gemaakt, waar ik echt blij mee ben. Als de muziek er dan bij komt dan geeft dat een heel lekker gevoel. Je haalt iets uit jezelf wat je nog niet kende en waarmee je jezelf verrast. Als de Liedjesfabriek dit kan stimuleren bij kinderen vind ik dat heel mooi!”

Paul van Vliet Award 2018 gewonnen door De Liedjesfabriek
Foto: Guus Schoonewille – UNICEF NL

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00