Twee weekjes bij De Liedjesfabriek

twee weekjes bij de liedjesfabriek

Op de maandag en de donderdag kon ik meelopen met Dennis Hutten voor mijn stage. Ik was enorm enthousiast en had bijna alle filmpjes van De Liedjesfabriek op Youtube gekeken voordat ik er heen ging. De dagen bij de Liedjesfabriek waren geweldig! Dennis speelde op de gitaar en ik op de ukulele, zo gingen we langs bij de kinderen.
Ik had wel gehoord dat kinderen even helemaal opbloeiden door de muziek, maar om het ook echt te zien vond ik zo mooi! Vooral de baby’s vond ik heel bijzonder. Ze keken met grote ogen naar de gitaar en luisterden aandachtig. Als we stopten met spelen werd meteen duidelijk gemaakt dat dit niet de bedoeling was.
Wat ik ook een heel mooi moment vond was een meisje van bijna 15 jaar, die liever niet zelf wou zingen. Maar al snel zong ze heel goed mee en hielp ze me zelfs toen ik de tekst van ‘I’m Yours’ even kwijt was.
Ook een meisje van 3 jaar met het syndroom van Down is me erg bijgebleven. Van haar moeder leerde ze de gebarentaal. Toen ze het gebaar voor Paddenstoel maakte en Dennis en ik ‘Op een grote paddenstoel’ gingen zingen, begon ze helemaal te stralen. Ze ging zelfs meespelen door op de snaren te slaan.
De twee weken bij De Liedjesfabriek waren veel te snel voorbij. Ik heb enorm genoten!

Ik zit in het vijfde jaar op de havo van De Vrijeschool Zutphen. Dit schooljaar heeft de twee weken durende toekomststage. ‘Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart!’, zoals de school in de stagebrief schreef. Toen ik van De Liedjesfabriek hoorde wist ik meteen dat ik daar wilde stagelopen. Ik kwam via mijn moeders connecties op de HAN in contact met Lisa Teluij en zo begon mijn onvergetelijke stage.

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00