Verjaardagslied Nienke en mama B

nienke

Nienke lag al geruime tijd in het ziekenhuis, zo’n 11 weken. Ik had een aantal keren gevraagd of zij behoefte had aan muziek, maar ze gaf aan dit niet te willen. Tot op een gegeven moment de verjaardag van haar zus naderde en het duidelijk werd dat ze die niet thuis kon meevieren.

Er werd een feest gepland in het ziekenhuis. Er ontbrak echter een verjaardagslied en ze vroegen of ik dat samen met Nienke en haar moeder wilde schrijven. Een geweldig plan, ik ging dan ook vol enthousiasme naar de kamer van Nienke. We begonnen met een kort gesprekje over haar zus, om zo wat inspiratie te krijgen voor het lied. Dit bleek echter totaal niet nodig, want Nienke en haar moeder hadden inspiratie genoeg. Zij verzonnen de tekst sneller dan ik kon schrijven. We namen het lied van Macro Borsato en Ali B – ‘Wat zou je doen’. Nienke en mama B zaten goed in de flow en het lied stond al snel. Ik heb het lied direct afgemixt en het is daarna gebruikt op het feest. Het was een groot succes, hoorde ik.

De reden waarom ik dit beschrijf, is dat dit een van de meest bijzondere en mooie momenten is geweest tijdens het ‘Liedjesfabrieken’. Er was zo ontzettend veel enthousiasme en positiviteit. Ik heb gezien hoe zij genoten van de muziek en van elkaar, waardoor ik op mijn beurt weer heb genoten van dit prachtige moment.

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00