Liedjesfabriek-maand bij Topbloemen.nl

De hele maand oktober is “Liedjesfabriek-maand” bij Topbloemen.nl! Bestel je deze maand een Liedjesfabriek-boeket via Topbloemen.nl of een van de aangesloten bloemisten, dan gaat €2,50 daarvan naar De Liedjesfabriek. En omdat Topbloemen.nl dat bedrag verdubbelt steun je ons daarmee direct met €5,00 per besteld boeket! 

Door een Liedjesfabriek-boeket te bestellen voor bijvoorbeeld je vriend(in), ouders, broer, zus, opa, oma of collega maak je dus hen én ons blij. Of bestel ‘m gewoon voor jezelf en haal De Liedjesfabriek in huis.

Een boeket bestellen kan de hele maand oktober via https://topbloemen.nl/boeket-liedjesfabriek-bezorgen.

Wil jij ook een actie organiseren met je bedrijf en collega’s voor De Liedjesfabriek? Ga naar https://www.liedjesfabriek.nl/steun-ons/ of neem contact op met Mark van der Mee via mark@liedjesfabriek.nl. We denken graag met je mee!

topbloemen

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00