Steun de Liedjesfabriek nu ook via de VriendenLoterij!

Speel je momenteel mee met de VriendenLoterij? Dan kun je je lot nu ook koppelen aan De Liedjesfabriek!

Clubs & Stichtingen

De Liedjesfabriek is namelijk toegevoegd aan de Clubs en Stichtingen waar je voor kunt meespelen via deze loterij. Deze goede doelen ontvangen geen vaste bijdrage uit de algemene donaties van de VriendenLoterij, maar kun je als deelnemer wel direct steunen met jouw lot(en).

Door je lot(en) te koppelen gaat 40% van het bedrag, waarvoor jij meespeelt met de VriendenLoterij, direct naar De Liedjesfabriek. Daarnaast maken we vanaf 15 actieve deelnemers ook kans op een eenmalige donatie van €5000,-. En daar kunnen wij dan kinderen zoals Eva en Semih weer heel blij mee maken!

Hoe doe ik dat?

Dat is heel simpel. Als je al meespeelt kun je je lot eenvoudig aan De Liedjesfabriek koppelen door te bellen met de VriendenLoterij via 088-0201020 (optie 5) en dit door te geven aan een medewerker. Het belletje duurt ongeveer twee minuten en verplicht je verder tot niets!

Speel je nog niet mee maar was je dat wel van plan? Meld je dan aan via deze website van de Vriendenloterij en speel direct mee voor De Liedjesfabriek!

Vragen?

Heb je nog vragen over het koppelen of meespelen? Stuur een e-mail naar mark@liedjesfabriek.nl of kijk voor algemene informatie over de VriendenLoterij op www.vriendenloterij.nl.

Vriendenloterij

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00