Ninthes 4-Mijl voor De Liedjesfabriek

Ik ben Ninthe, 11 jaar oud en Junior Ambassadeur van De Liedjesfabriek. Toen ik zelf ziek was en chemotherapie kreeg kwam de Liedjesmobiel bij mij thuis en maakte ik een liedje om zieke kinderen op te vrolijken. Ik had zo’n leuke dag! Dat gun ik alle zieke kinderen en daarom probeer ik zoveel mogelijk geld voor De Liedjesfabriek in te zamelen.

Op 11 oktober zou ik meedoen aan de 4-Mijl van Groningen. Door Corona gaat de run niet door, maar dat houdt mij niet tegen. Ik organiseer gewoon mijn eigen sponsorloop “Ninthes 4-Mijl voor De Liedjesfabriek”!

Zondag 11 oktober 2020 start ik om 10:00 en loop ik ongeveer 6,4 km over het Hijkerveld in Drenthe. Wil je mij sponsoren?

Via mijn Facebook pagina kun je alles live volgen, maar misschien wil je mij ook wel aanmoedigen langs het parcours? De route staat ook op Facebook. Mijn streeftijd is 35 minuten en ik heb me ook geregistreerd voor de virtuele Menzis 4-mijl van Groningen!

Alvast heeeeeel erg bedankt! Groetjes van Ninthe

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00