Op zoek naar sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse

Wij zijn op zoek naar sponsorlopers voor de 103e editie van de Vierdaagse. Sponsorlopers kunnen met hun sportieve prestatie geld inzamelen voor de Liedjesfabriek. Hiermee helpen zij het bereik van onze stichting verder te vergroten, waardoor nog meer kinderen opgevrolijkt kunnen worden.

Muzikale motivatie

Jeroen en Angela Spanbroek zijn voor het tweede jaar sponsorlopers voor de Liedjesfabriek: “De Liedjesfabriek zet zich in voor zieke kinderen en hun families. Kinderen zijn voor ons zowel in onze baan als in ons privéleven heel belangrijk. We vinden het erg leuk om onze vijfde Vierdaagse te lopen voor een goed doel dat verbonden is aan de stad waar we te gast zijn. Zo zorgen we ervoor dat nog meer zieke kinderen een mooie dag hebben, met een mooi aandenken.” Jeroen: “De Liedjesfabriek sleept mij door de zware momenten heen. Want ik weet dat de kinderen in het ziekenhuis het veel zwaarder hebben, en daar doe ik het voor!”

“Geef kinderen in ziekenhuizen een muzikale oppepper”

Aanmelden

Wij zorgen voor T-shirts voor onze lopers en voor support langs de kant!Lopers kunnen zich als sponsorloper aanmelden door een e-mail te sturen naar: lies@liedjesfabriek.nl.

Op zoek naar sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse

Help je mee kinderen blij te maken?

Op zoek naar sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse

Word Bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Op zoek naar sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Op zoek naar sponsorlopers Nijmeegse Vierdaagse

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Scroll terug naar boven