Unicef ambassadeur Paul van Vliet bezoekt de Liedjesfabriek

Didi en Pelle
Didi en Pelle

Afgelopen donderdag kregen muzikanten Pelle en Mark bezoek van Paul van Vliet (ambassadeur UNICEF) en Lama (UNICEF jongerenpanel) in het Juliana Kinderziekenhuis. Vorig jaar won de Liedjesfabriek de Paul van Vliet Award (met daaraan verbonden een geldbedrag van 10.000 euro). De naar hem vernoemde prijs neemt hij zeer serieus. Nu kwam hij zelf een dag mee kijken hoe het geld wordt besteed. UNICEF heeft dit bezoek prachtig vastgelegd in onderstaande video.  

Het ‘dierenlied’ van Didi

Paul van Vliet en Lama keken mee hoe Didi muzikaal bezoek kreeg van Pelle en Mark. Samen hebben ze het ‘dierenlied’ opgenomen. Paul van Vliet:

  De Liedjesfabriek doet echt heel goed werk. Zij bieden niet alleen afleiding, ze halen ook de angst weg. Zodat kinderen ook nog een mooie herinnering aan hun verblijf hier overhouden. Dat het niet alleen maar eng was. En pijn deed.

Paul van Vliet en Didi.
Paul van Vliet en Didi.

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00