Wens in vervulling voor 8 – jarige Jimmy

Wens invervulling door Liedjesfabriek, Muziekwinkel Stockenhof en Make A Wish
Fotograaf: Ria Blokhuis

De 8-jarige Jimmy uit Alverna wil het liefst drummer worden en op een écht drumstel spelen! Eind september ging zijn wens in vervulling. Jimmy bespeelt vanaf de kleuterschool al graag muziekinstrumenten, want daar wordt hij heel blij van. Hij heeft ook drumles en oefent thuis percussie. Jimmy’s wens ging in vervulling dankzij Stichting Make-A-Wish Nederland in samenwerking met Stichting de Liedjesfabriek en Muziekwinkel Stockenhof.

Op zijn Wensdag werd Jimmy ‘s ochtends door de vrijwilligers van Make-A-Wish opgehaald en samen met zijn zus Amy-Dean in de Liedjesmobiel naar Muziekwinkel Stockenhof gebracht. Bij het zien van de vele drumtoestellen riep hij: “Zo hé, dat is vet!” Daarna kreeg hij een rondleiding en kon hij helemaal losgaan op een drumstel. Hij kreeg zelfs les van professioneel drumleraar Niek Heijsterman en mocht samen met Amy-Dean een lied schrijven én opnemen met de Liedjesfabriek in de Liedjesmobiel. De Liedjesmobiel is een camper met studiofaciliteiten, die op elke gewenste locatie kan komen. Het lied ging over de Wensdag en zijn zus Amy-Dean zong prachtig.

Wens in vervulling door Liedjesfabriek, Make A Wish en Muziekwinkel Stockenhof
Fotograaf: Ria Blokhuis
Wens in vervulling door Liedjesfabriek, Make A Wish en muziekwinkel Stockenhof
Fotograaf: Ria Blokhuis

Terwijl het gezin ’s middags in de dierentuin was, werd bij hen thuis een echt drumstel in het schuurtje opgesteld. Na samen met familieleden gegeten te hebben troffen ze bij thuiskomst een versierde schuurdeur aan. Vol verbazing opende Jimmy de schuur en zag, als afsluiting van een onvergetelijke Wensdag, een écht drumstel staan! Meteen ging hij luid aan de slag terwijl alle familieleden aandachtig luisterden en applaudisseerden. Zijn allerliefste wens is uitgekomen.

Help je mee kinderen blij te maken?

Word bedrijfsfan

De Liedjesfabriek is grotendeels afhankelijk van donaties en sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om de Liedjesfabriek te steunen met uw bedrijf.

Lees meer

Start een actie

De Liedjesfabriek wil groeien om nog veel meer kinderen te kunnen bezoeken. Hoe meer mensen daarbij helpen, hoe beter. Alle hulp is welkom!

Lees meer

Doneer

Dankzij uw steun kunnen wij nog meer kinderen een muzikale oppepper geven! Bedankt namens alle kinderen en hun familie!

Doneer
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00